Pivovary Topvar podporia cestovný ruch v Prešovskom kraji sumou 16 000 eur

20.09.2017 Prešov

Prešov, 19. septembra 2017 – Projekty, ktoré podporujú rozvoj cestovného ruchua pomáhajú revitalizovaťsymboly Prešovského kraja, majú šancu získať finančné prostriedky od jedného z najväčších zamestnávateľov regiónu– Pivovarov Topvar.
O príspevok sa môžuuchádzaťslovenské mimovládne subjekty registrované Ministerstvom vnútra SR. Maximálna výška príspevku na jeden projekt nie je určená. Každýžiadateľ však môže z celkovej sumy 16 000 eur získať podporu len na jeden svoj projekt.

„Náš pivovar tento rok oslavuje50. narodeniny, sme tak už pol storočia súčasťou tohto regiónua ja som nesmierne hrdý, že môžeme tento rok opäť prispieť k zlepšeniu kvality života obyvateľov Prešovského kraja. Navyše,podľa nových pravidiel môžu jednotlivé projekty získaťpomerne veľké čiastky, na rozdiel od minulosti, kedy bola čiastka pre jeden projekt limitovaná,“hovoríJán Čerkala, riaditeľ Pivovaru Šariš.
Projekty, ktoré získajú grantový príspevok, vyberie komisia programu Šariš ľuďom zložená zo zástupcov pivovaru Šariš, členov správnej rady Komunitnej nadácie Veľký Šariš a miestnych odborníkov pre regionálny rozvoj.
Víťazné grantové projekty budú zverejnené do 31.decembra 2017 na stránkach www.pivovarytopvar.sk awww.komunitna-velkysaris.sk.
Od začiatku grantového programu v roku 2004, až do roku 2017,Pivovary Topvar, ktorých súčasťou je aj ten šarišský, rozdali 290 017 eur celkovo na 146 projektov - prvých desať rokov ešte pod hlavičkou Občianska voľba a neskôr už pod názvom Šariš ľuďom.
 
PR Clinic
 

Vyberte región

mark